torsdag 14 juli 2016

den nionde graven

Hej hopp! Det är väldigt lite aktivitet här just nu... Min repklättring som slutade i infekterat sår och penicillin är jag inte så värst nöjd med. Mitt ben gör ont, när jag går svullnar benet upp och även fotleden så jag kan inte gå utan att det gör ont. Så jag sitter mest, penicillinet slog väl ut allt i kroppen så var trött och slut imåndags och tisdags, men nu är det bättre men kan inte röra mig som jag vill. Så det vill säga - ingen träning den här veckan.  Det var ju inget jag räknat med och det kliar i hela kroppen efter ett tungt träningspass, jag hatar ofrivillig vila. Men det kommer väl något gott ur det här också, förhoppningsvis.

Jag jobbar imorgon också sen har jag ledig helg, vilket är den första sen jag kom hem från Umeå och Rhodos, så det ska bli riktigt skönt och jag ska till och med gå ut på krogen. Jag hoppas att min svullnad har lagt sig lite tills dess så jag kan få på mig ett par klackar, haha :) MEN jag ska inte utmana ödet och ha på mig klackarna om inte foten/benet pallar, det känns inte så värt.

Jag läste ut Den nionde graven med Ahnhem igårkväll, jag tyckte väl att den stundtals var bra - men den första boken - Offer utan ansikte var bättre. Sen har jag lite svårt för huvudkaraktären Fabian Risk, jag gillar inte honom alls. När jag var på Rhodos läste jag även Experimentet av Catrine Tollström, det var inte heller någon höjdare faktiskt. Den lät väldigt bra och lovande, men inget utöver det vanliga... Jag har väl läst för mycket böcker och har en väldigt hög lägstanivå för vad jag ska tycka är riktigt fantastiskt bra :) Nu tog jag en lättläst bok, Martina  Haags senaste - Det är något som inte stämmer. 

Igårkväll låg jag och läste boken i soffan och hade balkongdörren lite öppen för det var så varmt, då hade tydligen Svante smitit ut utan att jag märkt det och sen när jag gick och la mig och stängde dörren så var han tydligen kvar där ute. Så när pappa gick upp vid halv fem-tiden imorse så upptäckte han att lille kissen satt där ute och var inte alls nöjd. Hahahha, tur att det är världens fegaste katt som inte hoppade ner från balkongen!

Idag är jag ledig och har inga planer för jag orkade inte göra något speciellt. Jag vill vila benet och ska se om det går cykla en liten runda utan att det gör allt för ont.
Nya favoritbilden :) från när mamma och jag åt lunch på Hanssons. 

Inga kommentarer: