söndag 10 juli 2016

räkmacka och bebis

Hejsan! Som jag nämnde så fick jag ett stort brännsår på smalbenet i onsdags så jag tränade och igår var hela benet helt svullet och det blev svullet ner mot foten, plus att det var stenhårt precis bredvid såret så efter jobbet när jag åkte iväg och träna så kom jag inte ner i en böj, utan vikt.. Så träningen gick ju svindåligt då jag skulle köra vändningar. Jag fick ge upp efter en stund då foten gjorde så ont. När jag väl kommer hem tycker mamma att jag ska ringa sjukvårdsupplysningen, så jag fick komma in till Kalmar jouren. Så nu ska jag äta penicillin i en vecka för såret är infekterat. Kul. Det gör ont till och från, det gör ont när jag går så idag har jag suttit i kassan hela dagen. Jag hoppas att det läker bra och snabbt nu, så det blir ett par dagars vila från träningen. 

Men i fredags efter jobbet så åkte jag hem till Tove. Vi lämnade Felix hos hans mormor och sen for vi och tränade på Wellness, Tove vill ha hjälp med tekniken i marklyft och knäböj så jag kollade och gav lite tips efter vad jag kan. Roligt att träna tillsammans :) efter träningen gjorde vi oss iordning och sen åt vi middag på Lilla puben. Så mysigt att bara umgås vi två, väldigt trist att jag började halv sju dagen efter för vi blev lite sugna på utgång.. haha! 

Så nu har jag jobbat hela helgen. nu är jag helt slut så ska lägga mig på soffan och vila lite. det har varit fullt upp hela veckan tycker jag . 

Häromdan var Elin och Agnes här och hälsade på. Mamma skulle slinga Elins hår så då fick Agnes och jag hänga lite :) det gillade vi 

Efterlängtad räkmacka på Lilla puben. 

Finaste Tove! Vi åt efterrätt på Kött och bar, och drack lite bubbel :) 

Inga kommentarer: