onsdag 30 mars 2016

citronglass!

Det märks att kroppen inte är i balans, jag är trött hela tiden och halsen gör så hiskeligt ont plus att jag hostar... Jag har klarat mig rätt bra hittills i år med mitt halsonda, men jag hoppas att det går över snabbt. Det enda positiva är väl att jag har fått rätt mycket plugg gjort, visst att Märta och jag skrev på vårt arbete idag men det var inte så effektivt men bättre än inget :)

Jag hade tänkt gå ut och gå ikväll, men det regnar och jag har typ bara legat i soffan och knappt orkat resa mig upp. Så nä, jag hoppade det. Jag måste ladda inför skola och redovisning imorgon, det kommer nog gå bra så nu ska jag dricka te och äta glass:

En ny favoritglass, citronglass med lemoncurd och marängbitar i. SÅ GOD! man får äta glass när man har ont i halsen, jag är faktiskt inte så mycket för glass annars. Det kan vara gott med mjukglass på sommaren, men jag är ingen person som trycker Ben & Jerrys, kan främst beror på att jag inte kan äta glassarna med kakbitar och kanelbullesmak. Men den här kan jag äta några skedar av och njuta. 

Inga kommentarer: