måndag 21 mars 2016

vissa dagar...


Vissa dagar vill jag vara på två platser samtidigt - trots att jag trivs väldigt bra här uppe i Umeå så är det vissa människor jag saknar mer där hemma. Den här stjärnan är en utav dom och jag hade verkligen velat vara hemma hos henne nu. Jag längtar till sommaren, då vi kan dricka en flaska rosé och sen fnissa oss igenom resten av kvällen :) 

Jag har varit i skolan fram till kl 12, sen fortsatte Fanny och jag på vårt grupparbete. Det känns bra, nu är det bara två andra grupparbeten att fortsätta med. Yey... 

Jag har vila ifrån träningen idag, jag hade nog orkat träna men det har varit tunga pass i helgen. Jag hade tänkt att handla på det nya Willys idag, men kollade Maxis erbjudande den här veckan och då jag vet att vissa specifika saker finns där så valde jag att cykla 8 km istället för 2 km. Så nu har jag väl mat så jag klarar mig resten av veckan, det är sjukt vad mycket mat det går åt. 
Dagens middag blev köttfärsbiffar med kidneybönor, jamen nu känner vi väl igen mönstret? Om jag hittar en lättlagad och god måltid så går den på repris tills jag tröttnat på den. Laxburgare, pulled pork och köttfärsbiffar är favoriter nu :) 

Inga kommentarer: