torsdag 11 juni 2009

jag lyckas med allt


Elsa kom tillbaka till Kalmar för några dagar sen, igår drog vi en heldag. Det var riktigt roligt och behövligt, hittade diserve roliga saker på stan, drog Donken-hamburgaren så man skulle klara av fyllan på kvällen och så började vi med alkoholintaget och lyssnade på våra kära Sunny beach-låtar och blev väldigt pepp. Det står ju en minttu här hemma och det var ju synd att den inte skulle få vara med tyckte vi, så den blev genast våran vän. En farlig vän.

Sedan började vår resa in till staden, vi drog först KM. Där blev vi vänner med Baileys och jag gillar inte Black Jack-delaern där, han har mer tur än vad jag har. Vi tolvtiden tyckte vi att det var dags och bege sig på Vallen, där alla studenter och annat löst folk hängde igårkväll. Vi kommer dit och ser världens kö, men vi glider förbi. Vinkar lite och ser otroligt glada och nöjda ut och sen blev vi vänner med massa annat också, kommer inte ihåg allt. Det är lite oklart på vissa ställen, jag lyckas iaf ramla nån gång under kvällens lopp - för knäna var uppskrapade nu igen. Ja, sen kan ju inte vissa människor beter sig som normalt folk. Man slutar ju aldrig förvånas vare sig över folk eller ursäkter. Ibland blir man så less.


Kvällen slutade med att jag råkade förstöra ett glas och när jag kom hem idag efter åtta timmar på ICA trampar jag på en liten, vass bit och så blev det att städa upp blod och glas och plåstra om mig själv. Matlusten har varit på noll, energin är på noll nu också. Men över det, så mår jag bra ändå. Innerst inne. Jag kan ju inte påstå att jag är född med turen, men man får ju något och skratta åt?!

Imorgon blir det fira min lillebror som går ut nian, Ljungbyholmskolan nästa!

Inga kommentarer: