måndag 30 juli 2018

helg i Göteborg

Att bada och råka blöta ner håret och sova med det fuktigt resulterar i snyggt självfall. 

I fredags tog Tove och jag tåget till Göteborg. Inget krabb varken på resan dit eller hem, jag har aldrig varit med om något liknande, men SJ kan ju inte vara sämst jämt :) Vi tog en bit mat och drack ett glas bubbel. 

Sen styrde vi stegen till Liseberg. Vi hade en sjukt rolig dag och pengarna på åkband var värt. Det var inte för mycket folk, förmodligen skrämde 33 grader i skuggan iväg en del. Vi köade som mest 30 minuter kanske och hann med en hel del. 

Kl 22:15 gav vi upp, då hade vi åkt typ allt vi ville åka och lite till och var helt snurriga. 

Flumeride och Kållerado var najs i värmen! 

På lördagen gick vi en sväng på stan, jag hittade inget att shoppa men det gjorde inget. På kvällen hade vi bokat bord på Epoque som låg knappa 5 minuter från hotellet. Vi delade på en charkbricka, drack drink till förrätt. Till varmrätt delade vi på en köttbit. Till det serverades pommes och en varm sallad. Vi drack såklart bubbel. Köttet var helt perfekt så vi var väldigt nöjda med maten. 

Redo för en kväll i Göteborg! Sedan gick vi vidare till en takbar och mötte upp Marie. Som jag har saknat den människan! Hon ville hänga med och dricka lite öl och sedan åkte hon hem när vi gick vidare och klubbade på Yaki-da. Det var riktigt kul ställe, där vi hittade ett favorit-dansgolv av tre och stannade tills dom stängde kl 04. Det blev inte mycket sömn. Men det var en sjukt rolig helg! 

Inga kommentarer: