måndag 2 juli 2018

härligt med semester igen!

Första semesterdagen är avklarad! Kändes väldigt skumt att inte gå till jobbet imorse, men samtidigt skönt. Jag ska vara ute mycket i solen, träna på som vanligt och ta det rätt lugnt den här veckan. Sen nästa onsdag åker jag till Umeå för att umgås med mina bästisar :) 

Jag frågade Kaxen om vi skulle fira min semester med lite middag ute på stan. Jajemen, räkmacka på Lilla puben blev det :) smakade lika bra som vanligt! 
Igår hann jag med hur mycket som helst, mamma och jag var och hälsade på i Örsjö. Vi fick lite fika och Agnes skulle visa att hon kunde äta bullar. Sen lekte vi en stund, tills hon var supertrött och tyckte det var tråkigt att vi skulle åka. 

Mamma och jag var också och hälsade på min kisse. 
JAPP! Nu är det dags för kisse, så den här killen flyttar in hos mig vecka 32. 
Det ska bli så mysigt och jag har längtat efter katt i 10 år snart. Sen jag flyttade hemifrån, det är väl kanske de 5 senaste åren som saknaden har varit som störst. Tur att jag har kunnat gosa lite med Svante ibland, och Camillas katter. Jag har tagit varje chans jag fått :) 

Kolla sååååå söt! 

Här har vi Happy Svante, han är också söt! 

Idag när jag tränade med Kaxen så var jag så himla trött, kom sen på att jag körde mitt sjätte pass i rad. Så bestämde vila från lyftningen imorgon. Foten gjorde väldigt ont i lördags men idag känns det ingenting, så himla märkligt. Så det kanske blir en morgonpromenad imorgon, eller rent av lite intervaller. Vi får se hur trött jag är, haha :) 

Det ska bli mulet imorgon men resten av veckan lovar sol, så jag ska hänga på stranden en del har jag tänkt :) 


Inga kommentarer: