onsdag 14 mars 2018

uppsatsen inlämnad - det drar ihop sig!

Hej hopp! 
Idag lämnade jag & Märta in uppsatsen - den är klar! Två månader har redan gått och det har gått väldigt bra. Vi har inte varit trötta på varandra en enda gång, vi har mer varit ledsna när vi inte kunnat ses. Det kommer bli tungt för oss nu när vi flyttar om 3,5 vecka. Det drar verkligen ihop sig och jag känner mig inte ett dugg redo!! På tisdag går vi upp med uppsatsen, det ska bli kul och spännande på samma gång. 

Annars då, jag tränar på. Tyngdlyftningen går riktigt bra, jag tog äntligen 50 kg i ryck förra veckan och tangerade det på serietävling 3 som var på boxen i lördags. Jag tog återigen 60 i stöt och persade i vändning på 63 men överstöten gick inte hela vägen. Träningen är kul och jag utvecklas, jag kommer fortsätta lyfta i Kalmar.
Det är Open-tider, så jag gjorde faktiskt Open 18.2 - jag älskar gemenskapen som open bidrar till. Sen känns det rätt skönt att slippa vara en del av hetsen och jaga resultat utan bara sitta bredvid och heja och bli imponerad. Att lämna Boxen kommer också bli väldigt tungt. 

Men jag har mer i Kalmar än vad jag tror att jag kommer ihåg. Det kommer säkert bli bra efter någon vecka eller två och jag kommer upp på examen i juni. Jag är dock väldigt glad att jag har lyckats knipa ett jobb redan nu, att slippa fundera på vad jag ska bo och sådär som många av mina klasskompisar tänker på. 

Ha det fint så länge! 

Jag och mitt energiknippe Sara som är den bästa hejarklacken man kan ha

Jag fick hoppa in och jobba extra förra söndagen, jag fick vara i kallis och göra min favoritsyssla där; garnera smörgåstårtor! 

Man blir alltid lika glad när man får en bild på Agnes skickad

Från tävlingen i lördags, här med 50 kg i ryck. 

Jag och min bästis Märta - att vi inte har tröttnat på varandra efter två månader och fem timmar varje dag är sjukt. Vårt samarbete har varit smärtfritt och vi har ofta varit ledsna när vi inte hunnits ses på helgen. 

Inga kommentarer: