tisdag 21 juli 2009

bakom mina solglasögon

Jag förstår inte hur man kan lyckas få schampoo i ögat, efter så många år man har duschat håret så känns det som man på något sätt inte borde få det längre. Men nej, det svider något fruktansvärt. Man kan inte klia, då gör det bara ont.. Japp, dagens I-landsproblem!

Hela helgen var jag ledig från båda jobben. Detta har hänt sådär 3 ggr på snart ett år, så det är väldigt sällsynt! Vi hade tänkt åka till Götet, men vi hade inte riktigt energin till att planera det. Så vi badade lite på Öland, blev dyngblöta när vi gick på stan i Kalmar, åt massa fettomat, drack en hel del alkohol, festade både i Kalmar och Borgholm, kollade Johan Glans-dvd, käkade godis, åkte en massa bil och hade bara roligt :) En mycket lyckad helg! Lite missöden va det ju, men det är sånt man får räkna med, annars var det ju helt fantastiskt!

Nu ska man jobba hela veckan, imorgon fyller lillebror år så då ska jag hem och käka smörgåstårta. Sen väntar pass på Vallen, det var sjukt länge sen! Känns sådär en onsdag, men det kan nog bli bra.




FOTO: ROBIN JANSSON
tror på den här nya stilen, känns seriöst!

Inga kommentarer: