måndag 6 april 2015

Glutenfri Påsktårta

Här kommer lite bilder på Påsktårtan! Den är både gluten- och laktosfri, förutom äggen för dom är det choklad i, men dom var mest till för dekoration. Jag är helt okej nöjd, den blev lite bucklig och marsipanen blev rätt tunn.

Det är vanliga sockerkaksanlag och så är den fylld med ett lager vaniljkräm, ett lager jordgubbsmousse och avslutningsvis så gjorde jag lemoncurdgrädde istället för bara vanlig grädde. Jag gillar citron och tycker det bli fräscht och så blir det inte så farligt sött men det uppskattades inte av alla. Marsipanen krabbade inget igår, kavla på florsocker är det bästa tipset, funkar alltid! Men när jag skulle lyfta över marsipanen så råkade en lång nagel skära ett hål, men det lagades och syntes knappt när jag florsockrat tårtan, så det gjorde ju inget :) det var en rolig tårta att göra!



Inga kommentarer: