onsdag 20 februari 2019

februari

Anton och jag åkte till Örsjö och hälsade på snorungarna. Dom har varit sjuka till och från i evigheter nu, så det var kul att komma förbi på fika en stund

Måns blir bara större och sötare för var dag som går 

Vi var i Norrköping på serietävling 1. Rycken stämde inte riktigt och fick bara med mig ingången på 48, men i stöt tog jag 62 kg och gjorde typ min bästa överstöt nånsin. Det var kul

Coach Björn på plats 

Alltså kolla på lille kissen, så fin han är 


Annars så knallar det på i vanlig takt. Jobbar vardagarna, är ledig helgerna. Jag trodde aldrig jag skulle gilla ett 7-16 jobb, men det är riktigt skönt. Jag älskar ju rutiner och vanor, blir nästan överdriven men först jobba sen träna mellan 16-18. Trodde aldrig jag skulle tycka det var roligt att träna den tiden på dygnet heller, men när man tränar det man tycker är roligt och tröskeln är obefintlig så blir det lätt. Och vi har våran del på gymmet, där får man inte stå och bicepscurla på ett flak så man vet att det alltid finns plats och utrustning till en :) 
Träningen går bra, jag maxar inte något speciellt utan håller mig till programmet. Jag blev lite mättad efter två veckors maxning vid jul. Nästa tävling är hemma i slutet av mars, det kommer bli kul. 
Vi kommer åka på Kostdagarna i slutet av mars med jobbet vilket också kommer bli roligt. Det är i Göteborg, så blir hotell och konferens i två dagar. 

Planen är att åka och hälsa på Linnéa i Ronneby nästa helg. Sen vill jag upp till Umeå och hälsa på, vi får se när det blir. 

Jag har kommit igång med mitt bakande igen. Det är så roligt, eftersom jag knappt bakat något på 2,5 år så blev det jobbigt när jag skulle dra fram alla grejer. Men nu är det skoj igen, matlagningen har jag inte samma känsla för. Men jag gör storkok på helgerna så jag klarar mig i veckan. Jag är för snål för att köpa mat varje dag och åker hem på lunchen och då är det smidigt när det finns något att värma lite fort. 

Inga kommentarer: