söndag 8 januari 2017

en trevlig helg


Trots -24 grader så har Umeå visat sig från sin finaste sida, solen sken både i fredags och igår och när allt bara är vitt och luften ren så älskar jag att bo här uppe. Igår blev det mildare och nu är det bara några enstaka minusgrader, så det är lite behagligare utomhus. 

Igår mötte jag upp Johan, Ida och Carro på Open/closed som är en speciell bar med meny typ. Väldigt goda drinkar och så åt vi en ost- och charkbricka. För en mysig kväll rekommenderas att gå dit, blir mer en upplevelse. 
Därefter gick vi bort till Olearys och spelade först minigolf och sen biljard. Vi hade en himla rolig kväll och kom därifrån strax innan stängning. Jag var inte alls taggad på att dra ut och dricka, då jag har gjort det fyra helger i rad nu, vilket jag absolut inte är van vid längre. Så nu kommer det bli lugnt ett bra tag framöver, men jag är ändå glad att jag hängde på igår, det var länge sen jag träffade alla tre. 

Jag har såklart tränat och hängt på Boxen sen jag kom tillbaka till Umeå. Ifredags körde vi först ett pass, drog hem till Annette och Hanna och käkade för att sen komma tillbaka och hjälpa till och måla wallball-väggen. Det blev så himla bra! Man ser lite i bakgrunden på bilden, men allt var inte klart igår så bättre bilder kommer senare :) 
Igår hade Ewa och Frida kommit tillbaka från Malaysia så vi körde ett pass tillsammans med massa andra kompisar som också tränade samtidigt. Så vi var sex eller sju personer som körde samma metcon, det ger lite extra energi samt att det är så roligt att göra saker ihop :) Jag har ont i hela kroppen idag, haha. 
Ifredags lärde jag mig att hoppa double unders! :) hahaa, jag har haft som mål att lära mig det innan Open 2017, för det är ofta en sån övning som kommer i wodarna. Nyss hade jag ett halvår på mig, och nu är det kanske 1,5 månad kvar. Så jag skulle öva med Annette efter passet i fredags, och hoppar några gånger sen klarar jag en! Tjoho :) Sen gjorde jag tre stycken "i rad" men med två singlar mellan. Det är ett bra sätt att börja på. Så kul att det bara lossnade från ingenstans. Jag älskar när träningen går bra och går framåt :)

Idag är det vilodag, jag är sliten i kroppen och trött från gårdagens drinkar. Jag har gått en liten promenad men ska nog hänga i soffan större delen av dagen och försöka få ihop något i vår rapport. 

Inga kommentarer: