lördag 21 maj 2011

UNDERBARA DAG!


vecka 8 är inte riktigt slut än, men igår firades min farmors 70årsdag så på kvällen slank både potatis, läsk, bröd och några godisbitar ner. det var en mycket trevlig tillställning!

jag är mycket stolt över mig själv att jag klarar de här två månaderna så pass bra som jag har gjort. jag har fuskat nån gång bara, jag var ute på påskafton. men alkoholen har inte varit några som helst problem att hålla sig borta ifrån. men ikväll blir det en liten utgång, det ska bli mycket trevligt! jag ska väga mig nästa vecka nån gång, då jag har tillgång till en våg. jag äger ingen och jag har inte fokuserat på vikten utan på måtten.

vikten säger inte mig speciellt mycket och eftersom jag samtidigt har tränat så kan man ju hoppats att jag omvandlat lite fett till muskler ;) man kan inte hänga upp sig för mycket på vikten för den säger inte allt, jag har gått efter måtten och de visar fina resultat. jag har på två månader minskat nästan sju cm i midjan och det är jag otroligt nöjd med! jag får på mig mina gamla jeans nu, men de är lite för tajta. så det blir att jobba lite mer med rumpa och lår så sitter de snart där igen :)


Inga kommentarer: